The Blue World

Er zijn maar weinig bedrijven waar je collega’s ook vrienden zijn. Dat is onze kracht. Omdat we het samen beter weten dan alleen. Omdat je bij je vrienden gewoon de waarheid vertelt. En omdat je bij je vrienden ook gewoon jezelf kunt zijn en je niet hoeft te verstoppen achter het laatste telefoon model of dure kleding. En omdat jezelf kunnen zijn, gewoon heel leuk is.

De basis voor vriendschap is vertrouwen. Daarom krijg je bij The Blue World al snel veel verantwoordelijkheid. Je hoeft niet eerst 3 handtekeningen van managers te verzamelen voordat je jouw plannen en  ideeën kunt uitvoeren. We geloven gewoon, in doen. Niet lullen, maar poetsen. En ja, dan gaat er helaas weleens wat mis. Maar daardoor maken we onszelf juist elke dag een beetje beter en leren we er van elkaar.

Vastroesten in je functie? Dat gaat je niet lukken bij ons. We veranderen namelijk continu. Dat vraagt flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop kansen. Bijvoorbeeld als er een nieuwe functie bij komt omdat we groeien. Of als je eigen functie verandert omdat je toe bent aan je volgende stap.

Eigenzinnig

Onze medewerkers of eigenlijk vrienden zijn eigenzinnig. Die eigenzinnigheid verbindt ons. We zijn vaak ergens heel erg voor of heel erg tegen. Dat is niet zwart-wit, dat is gepassioneerd. Maar we hebben altijd een goeie onderbouwing. Want we weten wél waarover we praten. Zo niet, dan doen we niet alsof. We gaan op onderzoek uit en komen terug als specialist.

Vrienden

Er zijn weinig bedrijven waar zoveel collega’s ook vrienden zijn. We zijn eerlijk en direct, ook als dat moeilijk is. We doen wat we beloven. En we staan open voor kritiek. Vriendschap ontstaat alleen bij gelijkwaardigheid. Daarom kom je bij The Blue World niet snel iemand tegen met een stropdas. Drink je gewoon een biertje met de directeur. En spreken we klanten en relaties persoonlijk aan.

Gewoon, doen

Niet lullen, maar poetsen. Geen woorden, maar daden. In Rotterdam hebben we er genoeg gezegdes voor. Bij The Blue World noemen we dat nuchtere ondernemersmentaliteit: gewoon, doen. Je idee is niets waard zonder uitvoering. Wacht niet tot je idee perfect is, want in onze markt ben je dan te laat. The Blue World groeit door elke dag een beetje beter te worden. Stap voor stap, detail na detail: gewoon, doen.

Flexibel

Wij veranderen continu. We zijn één van de duurzaamste bedrijven in de Benelux in één bijzonder dynamische maritieme markt. Dat vraagt een hoop van medewerkers en onze relaties. Flexibiliteit zit ons daarom in het bloed. We zijn altijd kritisch, willen altijd meer. We meten, experimenteren, trekken onderbouwde conclusies. Iedereen heeft een wensenlijst en weet 10 dingen die nu écht anders moeten.

Stages en afstudeeropdrachten

Binnen The Blue World hebben we verschillende stage- en afstudeermogelijkheden. Loop je bij ons stage, dan betrekken we je actief bij onze leuke organisatie en zien we je als een volwaardige collega waardoor je ons bedrijf en de praktijk goed leert kennen. Je doet veel vakinhoudelijke kennis op en kunt steeds terugvallen op deskundige begeleiding.

Leer-werkplekken

Als erkend leerbedrijf bieden wij ook leer-werkplekken aan. Een goeie manier om de wereld van de schoolbanken te combineren met de dagelijkse praktijk. We zorgen ervoor dat je een interessante en leerzame tijd bij The Blue World hebt.

Interesse in een stage of leer-werkplek? Laat dan hier je gegevens achter.

Je CV en motivatie kun je sturen via de sollicitatiebutton.

 

SCHEEPSMAKELAARDIJ

Nieuws