Makelaardij

Bedrijfsmakelaardij en advies

The Blue World is een service gericht en gecertificeerd  makelaarskantoor voor de maritieme sector. Servicegerichtheid staat centraal in onze bedrijfsvoering waardoor u als klant in het middelpunt van de belangstelling staat. De huidige markt brengt veel onzekerheden met zich mee. Daarbij is een schip kopen of verkopen voor velen geen allerdaagse bezigheid. De verschillende privé en zakelijke aspecten gecombineerd met de regelgeving die regelmatig wijzigt, maken het er niet eenvoudiger of overzichtelijker op. Onze gecertificeerde makelaars kunnen samen met u al deze aspecten inzichtelijk maken.

Door ons uitgebreide netwerk weten onze scheepsmakelaars waar en op welke manier u het beste zaken kunt doen. The Blue World is lid van verschillende branche organisaties waarmee kwaliteit en integriteit gewaarborgd worden.

Mocht u interesse hebben om met onze makelaars eens van gedachte te wisselen kunt ons natuurlijk even bellen of mailen voor een afspraak bij ons op kantoor of eventueel bij u aan boord. We komen graag kennis maken.

 

Logo_NBMS_full_colour

Print Friendly

Comments are closed.