Home

Empower your business

Duurzaam kennis delen, samenwerken en innoveren … dat zijn de kennis begrippen van The Blue World. De organisatie realiseert op die basis onder meer vernieuwende maritieme concepten en innovatieve scheepsontwerpen.

Bedrijfsmakelaardij en advies

The Blue World is een service gericht en gecertificeerd  makelaarskantoor voor de maritieme sector. Servicegerichtheid staat centraal in onze bedrijfsvoering waardoor u als klant in het middelpunt van de belangstelling staat. De huidige markt brengt veel onzekerheden met zich mee. Daarbij is een schip kopen of verkopen voor velen geen allerdaagse bezigheid. De verschillende privé en zakelijke aspecten gecombineerd met de regelgeving die regelmatig wijzigt, maken het er niet eenvoudiger of overzichtelijker op. Onze gecertificeerde scheepsmakelaars kunnen samen met u al deze aspecten inzichtelijk maken.

Door ons uitgebreide netwerk weten onze scheepsmakelaars waar en op welke manier u het beste zaken kunt doen. The Blue World is lid van verschillende branche organisaties waarmee kwaliteit en integriteit gewaarborgd worden.

Duurzaamheid, Techniek & Innovatie

Duurzaamheid omvat meer dan het ontwikkelen van zuinige schepen.Binnen The Blue World betekend duurzaamheid het complete proces van ontwikkelen tot tot en met het recyclen van schepen. Het verminderen van het energiegebruik, de toepassing van duurzame energie, of het vermijden van afval het team van The Blue World ziet toe op het duurzaamheid beleid in elke fase. Met ons premium model blue line neemt de organisatie op het gebied van ontwikkelen en het bouwen van nieuwe schepen een bijzondere positie in.

Print Friendly

Comments are closed.